Семінар з теоретично-практичних знань Roberlo.

З 12.12.17г. по 13.12.17г. співробітники компанії «Свідіс Україна» пройшли теоретичне і практичне навчання по лінійці лакофарбових матеріалів бренду Roberlo. Навчання проводив представник з Іспанії технолог заводу Roberlo.
На навчальному семінарі були надані рекомендації щодо застосування ЛФМ торгової марки Roberlo, а також базова інформація для підготовки поверхні під забарвлення і контролю чистоти поверхні, якісного нанесення лакофарбового покриття, прийоми правильного фарбування, контролю якості сформованого покриття, дефекти лакофарбового покриття та причини їх виникнення.
Практичні заняття були проведені в спеціалізованому фарбувальному центрі, в якому може проводитися широкий спектр фарбувальних робіт з підбором лакофарбових матеріалів під індивідуальні вимоги клієнта.
Наші співробітники ще раз закріпили свої знання з технології кузовного ремонту, пройшлися по всім технічним характеристикам ЛФМ з постійного асортименту. Так само познайомилися з новими матеріалами, які були представлені лінійкою Roberlo, такими як: лак Kronox 610 та Kronox 510, обезжирювач DA93, абразиви GOVA II і т. п. А саме вивчили особливості роботи з матеріалами на різних стадіях використання ЛФМ, що дозволяє отримати гарантований результат.